|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kanyaşı, merkez, okulu, umurlu |
Umurlu Kanyaşı Bs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Umurlu Kanyaşı Bs İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu Hakkında Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Umurlu Kanyaşı Bsilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU KANYAŞI BSİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KANYAŞİ MAHALLESİ UMURLU Telefon Numarası: 2562591281 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|