|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, göbel, ilköğretim, kula, okulu, susurluk, şnusret |
Göbel Ş.Nusret Kula İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Göbel Ş.Nusret Kula İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tanıtımı - Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu Resimleri - Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu Hakkında Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Göbel Şnusret Kula İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: GÖBEL ŞNUSRET KULA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖBEL NAHIYESI Telefon Numarası: 2668731032 Faks Numarası: 2668731009 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Göbel ŞNusret Kula İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|