|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hasanpaşa, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, uzunçiftlik |
Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliUzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu İletişim Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Uzunçiftlik Hasanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: UZUNÇİFTLİK HASANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uzunçiftlik Beldesi Izmit Telefon Numarası: 2623712052 Faks Numarası: 2623715121 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|