|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kocagürköyü, merkez, okulu, umurlu |
Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi 1939 yılında okulumuz, 3 sınıfa kadar eğitim öğretim veren ilkokul olarak açıldı Sonra 5 yıllık eğitim öğretime devam ederken, 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında ise yeni bina tamamlanmıştır Yeni bina ile birlikte İlköğretim 1-8 sınıf şubeler oluşturulmuştur 2005-2006 Öğretim yılından itibaren anasınıfı, tek şube olarak hizmet vermektedir Okulumuzun Fiziki Yapısı ve bölümleri * Okulumuz 1979 yılında yapılan tek katlı, kiremit çatılı bina ve 2003 yılında yapılan iki katlı, kiremit çatılı yeni bina ile hizmet vermektedir * Okulumuzun çevresi yüksek duvar ve parmaklıklar ile çevrilidir * Binalarımız merkezi olarak ısınmaktadır * Okulumuzda, eski binada kütüphane, depo ve Beden eğitimi dersi için ayrılan bölümde de masa teniside oynanmaktadır * Yeni Binamızda, idare odaları, öğretmen odası, hizmetli odası, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, Bilgi teknoloji sınıfı, 1 adet anasınıfı, toplam 10 adet derslik bulunmaktadır * Bilgi Teknolji sınıfı Bakanlığımızın başlatmış olduğu eğitime %100 destek kampanyası kapsamında ASTİM Organize Sanayinin katkılarıyla oluşturulmuştur * Okulumuzun içerisinde kız ve erkek öğrencilerin kullandığı yeterli miktarda tuvalet vardır * Okul bahçesinde voleybol ve basketbol sahamız mevcuttur Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU KOCAGÜRKÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: UMURLU-KOCAGÜR KÖYÜ Telefon Numarası: 2562811147 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :421817@mebk12tr Web Adresi: Umurlu Kocagür Köyü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|