|
|
Konu Araçları |
bilgileri, firuzan, ilköğretim, izmirligil, işık, konya, meram, okulu, yeşildere |
Yeşildere Firuzan İşık İzmirligil İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşildere Firuzan İşık İzmirligil İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaYeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu İletişim Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yeşildere Firuzan Işık Izmirligil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: YEŞİLDERE FİRUZAN IŞIK IZMİRLİGİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLDERE KÖYÜ Telefon Numarası: 3323770071 Faks Numarası: 3323770071 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|