Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ekmekçioğlu, ilköğretim, merkez, nurettin, okulu, tekirdağ

Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ

Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Resimleri

Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NURETTİN EKMEKÇİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gündoğdu Mh Bezirgan Sk No:1 Tekirdağ
Telefon Numarası: 2822615357
Faks Numarası: 2822615837

NURETTİN EKMEKÇİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ:

Nurettin Ekmekçioğlu ilköğretim okulu, Gündoğdu Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Bezirgan Sokak No:1’deki alana 1989 yılında, şehrimizin tanınmış iş adamlarından Sayın Nurettin Ekmekçioğlu tarafından 1 Bloğu yapılmak suretiyle iç donanımları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenerek eğitim öğretime açılmıştır 1992 yılına kadar ilkokul olarak eğitim öğretime devam etmiştir

1992 yılında 2 Bloğu tamamlanan okulumuz ilköğretime devam etmektedir
1993–1994 eğitim-öğretim yılında, okulumuzun kendi imkânları ile bir anasınıfı oluşturulmuştur
1994–1995 eğitim-öğretim yılında yine okulumuz kendi imkânları ile Teknoloji-Tasarım Atölyesine kavuşmuştur
1996–1997 eğitim öğretim yılında Marmara Lions Kulübü yardımlarıyla Fen ve Teknoloji Laboratuarımız açılmıştır
1998–1999 eğitim-öğretim yılında bilgisayar laboratuarı oluşturulmuştur
Anasınıfımız 2006–2007 eğitim-öğretim yılında Marmara Lions Kulübü tarafından yeniden düzenlenmiştir (öğrenci dolapları, oyuncakları ve sınıf zemini)

Okulumuzun ilk müdürü Sn Orhan KARAMAN’dır
İkinci müdürü Sn Naim ORDU,
üçüncü müdürü Sn Fethi GÜNAY,
dördüncü müdürü Sn D Ali YILMAZ,
beşinci müdürü Sn Hüseyin ÖZCAN,
altıncı müdürü Sn Sami CELHAN’dır

2010 Ağustos ayından bu yana Okul Müdürlüğü görevini
Sn Abdullah KARACA sürdürmektedir

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitimi’nin amaçlarını gerçekleştiren,

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,

demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş,

ulusal kültürünü özümseyen,

bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen,

değişim ve gelişime açık,

yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip,

toplumda yaşamaya ve bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek için;

VARIZ

VİZYONUMUZ

GELECEKTE,

Bilgi, beceri ve yeteneklerini en üst seviyede

kendisi ve toplum yararına kullanabilen,

bu yönüyle adından söz ettiren,

saygınlığı olan,

öncü bir okul olacağız

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com