|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ekmekçioğlu, ilköğretim, merkez, nurettin, okulu, tekirdağ |
Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez TekirdağNurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Resimleri Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: NURETTİN EKMEKÇİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğdu Mh Bezirgan Sk No:1 Tekirdağ Telefon Numarası: 2822615357 Faks Numarası: 2822615837 NURETTİN EKMEKÇİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ: Nurettin Ekmekçioğlu ilköğretim okulu, Gündoğdu Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Bezirgan Sokak No:1’deki alana 1989 yılında, şehrimizin tanınmış iş adamlarından Sayın Nurettin Ekmekçioğlu tarafından 1 Bloğu yapılmak suretiyle iç donanımları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenerek eğitim öğretime açılmıştır 1992 yılına kadar ilkokul olarak eğitim öğretime devam etmiştir 1992 yılında 2 Bloğu tamamlanan okulumuz ilköğretime devam etmektedir 1993–1994 eğitim-öğretim yılında, okulumuzun kendi imkânları ile bir anasınıfı oluşturulmuştur 1994–1995 eğitim-öğretim yılında yine okulumuz kendi imkânları ile Teknoloji-Tasarım Atölyesine kavuşmuştur 1996–1997 eğitim öğretim yılında Marmara Lions Kulübü yardımlarıyla Fen ve Teknoloji Laboratuarımız açılmıştır 1998–1999 eğitim-öğretim yılında bilgisayar laboratuarı oluşturulmuştur Anasınıfımız 2006–2007 eğitim-öğretim yılında Marmara Lions Kulübü tarafından yeniden düzenlenmiştir (öğrenci dolapları, oyuncakları ve sınıf zemini) Okulumuzun ilk müdürü Sn Orhan KARAMAN’dır İkinci müdürü Sn Naim ORDU, üçüncü müdürü Sn Fethi GÜNAY, dördüncü müdürü Sn D Ali YILMAZ, beşinci müdürü Sn Hüseyin ÖZCAN, altıncı müdürü Sn Sami CELHAN’dır 2010 Ağustos ayından bu yana Okul Müdürlüğü görevini Sn Abdullah KARACA sürdürmektedir MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi’nin amaçlarını gerçekleştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ulusal kültürünü özümseyen, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, değişim ve gelişime açık, yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, toplumda yaşamaya ve bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek için; VARIZ VİZYONUMUZ GELECEKTE, Bilgi, beceri ve yeteneklerini en üst seviyede kendisi ve toplum yararına kullanabilen, bu yönüyle adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olacağız Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|