|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, dilektaşı, genç, görsu, ilköğretim, okulu |
Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Bilgileri Genç Bingöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Bilgileri Genç BingölBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bilecik Genç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Genç'teki İlköğretim Okulları - Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Resimleri - Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Hakkında Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu Bingöl Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dilektaşı Görsu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / GENÇ Adı: DİLEKTAŞI GÖRSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DİLEKTAŞİ KÖYÜ GÖRSU MEZRASI Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|