|
|
Konu Araçları |
ege, ilköğretim, izmir, kent, menemen, okulu |
Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Menemen İzmirEge Kent 2 İlköğretim Okulu Hakkında - Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Tanıtım - Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Resimleri - Ege Kent 2 İlköğretim Okulu İletişim Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ege Koop 1993 yılında Menemen İlçesi Ulucak Köyü sınırları içinde bugünkü Kent 2 yerleşim alanına konutlar yapmaya başlamıştır Aynı zamanda Milli Eğitimle de yapılan protokolle her üyeden belli bir miktar katkı payı alarak okulun temeli atılmış ve 1996 yılının Ağustos ayında Milli Eğitime teslim edilmiştir Okulumuzun İlk Müdürü Ali Galip SELÇUKTUR Okulumuz 1996-1997 Eğitim ve Öğretim yılına bir hafta gecikme ile 23091996 tarihinde 320 öğrenci ile öğretime başlamıştır Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: (232) 838 14 00 Okulun Faksı: (232) 838 14 00 Okulun Adresi: Egekent 2 / Ulukent / PK 35610 Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Ege Kent 2İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: egekent2ioo@hotmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ege Kent 2 İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|