|
|
Konu Araçları |
espiye, giresun, ilköğretim, kızılot, okulu, seydiköy |
Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Espiye Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Espiye GiresunSeydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Hakkında - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Tanıtımı - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Resimleri Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu Giresun Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Seydiköy Kızılot İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / ESPİYE Adı: SEYDİKÖY KIZILOT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Seydiköy Kızılot MahBsio Espiye Giresun Telefon Numarası: 4544562100 Kaynak : http://giresunmebgovtr/ wwwwebrehberibiz |
|