|
|
Konu Araçları |
adem, haykıran, ilköğretim, izmir, menemen, okulu, saatçi |
Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Menemen İzmirHaykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Hakkında - Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Tanıtım - Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Resimleri - Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu İletişim Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Haykıran Adem Saatçi İÖO1932-33 yılında Haykıran köyünün Çukurköy’ den taşınmasıyla birlikte ilkokul olarak hizmete girmiştir 1980-81 eğitim öğretim yılında yeni bir bina yapılarak eski binada orta okul hizmete açılmıştır 1988-89 eğitim öğretim yılında hayırsever insan Adem Saatçinin katkılarıyla köy girişine yapılan bina orta okul olarak hizmete girmiştir 1997-98 eğitim öğretim yılında ilköğretim kanununa istinaden iki okul birleştirilerek Adem Saatçi İÖO adını almıştır Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: (232) 834 52 85 Okulun Faksı: (232) 834 50 95 Okulun Adresi: Haykıran Köyü Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 622587@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Haykıran Adem Saatçi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|