|
|
Konu Araçları |
adnan, aydın, ilköğretim, köşk, menderes, okulu |
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Köşk Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Köşk AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Köşk'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Adnan Menderes İlköğretim Okulu Aydın Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KÖŞK Adı: ADNAN MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇARŞI MAH Telefon Numarası: 2564611331 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Adnan Menderes İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|