|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, moymul, okulu, tavşanlı |
Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaMoymul İlköğretim Okulu Hakkında - Moymul İlköğretim Okulu Tanıtım - Moymul İlköğretim Okulu Resimleri - Moymul İlköğretim Okulu İletişim Moymul İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Cumhuriyetin ilk yıllarında o zamanlar köy olan Moymul çarşısının içinde 3 sınıflı bir ilkokul olarak 1933/1934 yılında eğitim öğretime başlamıştır Moymul halkı bir araya gelerek 1 yıl içerisinde şimdiki binanın bulunduğu yere 5 sınıflı bir okul yaptırarak 1934/1935 eğitim ve öğretim yılında hizmete girmiştir 1974 yılına gelindiğinde bu binanın yanına ek bir bina daha yapılmış Bu ek bina da ilk olarak Ticaret Meslek Lisesi eğitim ve öğretim görmeye başlamış, 1978 yılına gelindiğinde bina tamirata alınmış ardından da ilkokul olarak hizmete devam etmiştir 1986/1987 öğretim yılından itibaren yeni bina Moymul Ortaokulu eski bina ise Moymul İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır 1993 yılında eski yıkılarak 20 derslikli binanın yapımına başlanmış, 1997/1998 öğretim yılından itibaren eğitim öğretim bu yeni binada devam etmeye başlamıştır Ağustos 2010’da Pamukkale Üniversitesi Jeoloji ve İnşaat Mühendisliği Bölümünden oluşan bir ekip, okulumuz binasının depreme ve değişik doğal afetlere karşı dayanıklılık testini yapmış, 17 Eylül 2010 tarihinde kurulun verdiği kararda; okul binasının eğitim öğretim yapmaya uygun olmadığı, binanın yıkılması yönünde karar verilmiştir Bu karardan sonra Moymul İlköğretim Okulu 2010/2011 eğitim öğretim yılından itibaren yeni bina yapılana kadar Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu’nun binasında ile ikili öğretim yapmaktadır 2003-2010 yılları arasında Okul Müdürlüğü görevini İsmail DERELİ, 2010-2011 Öğretim yılından itibaren Okul Müdürlüğü görevini İsmail BENLİ yürütmektedir Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 25 öğretmen , 2 yardımcı personel, her sınıftan ikişer şube olmak üzere toplam 470 öğrenci öğretim görmektedir Moymul İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: (274)614 11 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Moymul Mh Tunçbilek Cad No:2 Okulun Web Adresi: http://moymulioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: moymul_1935@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Moymul İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|