|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kurtuluş, odunpazarı, okulu |
Kurtuluş İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurtuluş İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirKurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz : Eğitim - Öğretimde farklı projeler üreten ve uygulayan okul olmak Misyonumuz : Kurtuluş İlköğretim Okulu, araştırmacı, çevreci, öğrenmeyi öğrenen, insan haklarına saygılı, Türk toplumunun çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan öğrenciler yetiştirmek için vardır Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222303307 Okulun Faksı: 2222207799 Okulun Adresi: Karapınar Mah Terziler Sokak Nu:1 Odunpazarı/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://cdokurtulusmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968622@mebk12tr Okulun Müdürü: İbrahim TAŞDEMİR Okulun Ulaşım Bilgileri: Otogar hattında çalışan tramvaylarla, Alanönü durağında inilerek Akoğlan Camisi yanından yaya olarak ulaşılabilir Odunpazarı Merkez otobüs duraklarından 1 numaralı otobüse binilerek ulaşılabilir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|