|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Salihli Güzelleştirme ve İmar Derneği 5000 metre kare arsa üzerine inşa edilmesi için 1953 faaliyete geçmiştir1954 yılında Milli Eğitim dernek emrine yardımda bulunarak mahalle halkından toplanan bağışlarla 01/10/1956 yılında eğitim öğretime açılmıştır Okulumuzun Yapısı Bina 43x105 m alana oturmakta olup 45590 m karedir iki katlı olarak yığma dolu tuğla ile inşa edilmiştir her katta 4 sınıf olmak üzere 8 derslik olarak inşa edilmiştir Daha sonra ikinci kattaki bir sınıf bölünerek laboratuar yapılmıştır Halen Okulumuzda 1 Ana sınıf öğretmeni ,5 sınıf öğretmeni, 5 branş öğretmeni, 2 idareci , 1 memur,1 hizmetli olmak üzere yaklaşık 155 öğrenciyle normal eğitimini sürdürmektedir Mahalle sakinleri genellikle sosyo ekonomik durumları düşük insanlardan oluşmaktadır Binalar eski ve ticari alan içerisinde bulunduğu için yeni yapılaşma ve yerleşime uygun değildir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 7144460 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk MahSelçuk SkNo:40 Okulun Web Adresi: http://salihliataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 397669@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|