Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Salihli Güzelleştirme ve İmar Derneği 5000 metre kare arsa üzerine inşa edilmesi için 1953 faaliyete geçmiştir1954 yılında Milli Eğitim dernek emrine yardımda bulunarak mahalle halkından toplanan bağışlarla 01/10/1956 yılında eğitim öğretime açılmıştır

Okulumuzun Yapısı
Bina 43x105 m alana oturmakta olup 45590 m karedir iki katlı olarak yığma dolu tuğla ile inşa edilmiştir her katta 4 sınıf olmak üzere 8 derslik olarak inşa edilmiştir Daha sonra ikinci kattaki bir sınıf bölünerek laboratuar yapılmıştır Halen Okulumuzda 1 Ana sınıf öğretmeni ,5 sınıf öğretmeni, 5 branş öğretmeni, 2 idareci , 1 memur,1 hizmetli olmak üzere yaklaşık 155 öğrenciyle normal eğitimini sürdürmektedir
Mahalle sakinleri genellikle sosyo ekonomik durumları düşük insanlardan oluşmaktadır Binalar eski ve ticari alan içerisinde bulunduğu için yeni yapılaşma ve yerleşime uygun değildir

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli
Okulun Telefonu: (236) 7144460
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk MahSelçuk SkNo:40
Okulun Web Adresi: http://salihliataturkmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 397669@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com