|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, karacaoğlan, keçiören, okulu |
Karacaoğlan İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karacaoğlan İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karacaoğlan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karacaoğlan İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaoğlan İlköğretim Okulu Hakkında Karacaoğlan İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karacaoğlan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karacaoğlan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karacaoğlan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karacaoğlan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: KARACAOĞLAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CALDIRAN MAH41SOKNO:3 Telefon Numarası: 3123407536 Faks Numarası: 3123384656 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Karacaoğlan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|