|
|
Konu Araçları |
deniz, fethiye, göcek, ilköğretim, muğla, okulu, temiz |
Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaGöcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Hakkında - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Tanıtım - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Resimleri - Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu İletişim Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İlçemizde yer alan eğitim öğretimle ilgili müdürlüğümüze bağlı tüm kurumlarımızda Aatürk ilkelerine bağlı, çağdaş,milli,ve manevi değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirmek MİSYONUMUZ Misyonumuz herkese eşit ve adil bir şekilde davranmak Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 645 10 08 2526452529 Okulun Faksı: 252 6451008 Okulun Adresi: CUMHURİYET MAHGÖCEK Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: gocekdeniztemiz@hotmailcom Okulun Müdürü: HASAN HÜSEYİN DÜZENLİ Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 100 - İlçe Merkezine Uzaklığı 35 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 650 Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|