Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu KaramanKaraman Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu İletişim Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kızılyaka Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: KIZILYAKA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kızılyaka Köyü-Karaman Telefon Numarası: 3382495081 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|