Başyayla İlköğretim Okulu Başyayla Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başyayla İlköğretim Okulu Başyayla KaramanKaraman Başyayla İlköğretim Okulu Hakkında - Başyayla İlköğretim Okulu Tanıtım - Başyayla İlköğretim Okulu Resimleri - Başyayla İlköğretim Okulu İletişim Başyayla İlköğretim Okulu Karaman Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başyayla İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başyayla İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başyayla İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başyayla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / BAŞYAYLA Adı: BAŞYAYLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başköy MahlBaşyayla ilköğretim Okulu-Başyayla/Karaman Telefon Numarası: 3383516006 Faks Numarası: 3383516022 Web Adresi: http://basyaylaiomebk12tr/ biz - wwwmebgovtr |
|