|
|
Konu Araçları |
ekrem, eskişehir, ilköğretim, okulu, saygı, seyitgazi, şehit |
Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirŞehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu İletişim Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226844128 Okulun Faksı: 2226844128 Okulun Adresi: Kümbet Köyü Okulun Web Adresi: http://mailmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: seyitgaziekremsaygiioo@hotmail com Okulun Müdürü: Uğur Mete KURTOĞLU Okulun Öğretmen Sayısı: 10 Okulun Öğrenci Sayısı: 113 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri uzaklıkta , ilçe merkezine 42 km uzaklıktadır Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Şehit Ekrem Saygı İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|