Hürriyet İlköğretim Okulu İmamoğlu Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hürriyet İlköğretim Okulu İmamoğlu AdanaHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 1981 yılında halen kullanılan ana bina iki kat olarak yapıldı Okul bahçesi beton kaplama yaptırıldı 1997 yılında ana binaya üçüncü kat ilave olarak yapıldı 1999 yılında dört derslikli ek bina yapıldı 2000 yılında 15+1 bilgisayar ile Bilgi Teknoloji sınıfı açıldı 2002 yılında ek binaya dört derslikli kat ilave edildi Hürriyet İlköğretim Okulu 1967 yılında altı derslikli tek katlı binasında eğitim öğretime başladı 1981 yılında halen kullanılan ana bina iki kat olarak yapıldı Okul bahçesi beton kaplama yaptırıldı 1997 yılında ana binaya üçüncü kat ilave olarak yapıldı 1999 yılında dört derslikli ek bina yapıldı 2000 yılında 15+1 bilgisayar ile Bilgi Teknoloji sınıfı açıldı 2002 yılında ek binaya dört derslikli kat ilave edildi Okulumuz 1 Anasınıfı, 15 derslik, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Laboratuvar, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı, 1 Kütüphane, 1 Müdür odası, 1 Müdür Yardımcısı odası, 2 Öğretmenler odası, 1 Spor odası, 1 Rehberlik odası, 1 Arşiv ve 1 Araç odası ile hizmet vermektedir » Misyonumuz Tüm Öğrencilerin Öğrenmelerini Sağlamak, Onları Bilgili Becerikli ve Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak,21 YY Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmaktır » Vizyonumuz 1Öğrenme Temel İhtiyaçtır 2Okulumuzda Her Veli Öğrencisine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilmelidir 3Okulumuzda Herkes Hergün Daha İyiye Ulaşmak İçin Çalışmalıdır Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / İMAMOĞLU Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAH ŞEHİT MEHMET KARACA SOKAK Telefon Numarası: 3228921330 Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/01/07/826526/iletisimhtml Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|