|
|
Konu Araçları |
çalışanları, eğitim, fatih, ilköğretim, karaman, okulu |
Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu KaramanKaraman Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu İletişim Okul binası 2006 tarihinde yapılmıştır Bina bodrum kat ve iki kattan ibaret olup bodrum katta kalorifer dairesi, su tankı deposu, kantin, spor odası, spor salonu ( yemek dağıtımı için kullanılmaktadır ), BTS sınıfı ve Fen ve Teknoloji laboratuarı bulunmaktadır 1 katta 5 derslik ve ana sınıfı, 2 katta 5 derslik, müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve arşiv bulunmaktadır Okul adını bulunduğu mahalleden ve yapımına katkıda bulunan bütün eğitim çalışanlarından almaktadır Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: FATİH EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: FATİH MAHALLESİ 1955 SOKAK NU:3 Telefon Numarası: 3382210731 Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/70/01/965404/indexhtml Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|