Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, aytuğ, aşktan, bugün, çok, gökçe, kitabı, sıkıldım

Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitabı - Gökçe Ateş Aytuğ

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitabı - Gökçe Ateş Aytuğ

Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Özet - Gökçe Ateş Aytuğ Kitapları - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Tanıtım - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Kitap Fiyatı - Bugün Aşktan Çok Sıkıldım Ön Okuma

Kitap Özet

Günlerden Cumartesi Sabahın erken saatleri Aret günün nasol geçeceğini tahmin edebiliyor: Önce bakkala gidecek, dönünce annesi ve kardeşi Arlin'le kahvaltı edecek, sonra Arlin ile oynamaktan kurtulmak için birkaç taktik deneyecek Sonra yine bakkala, yine eve, yine bakkala “Keşke her gün okul olsa sınıfa girsem, tam o anda tenefüs zili çalsa” diyor aret ama ilk bakkal seferinde ardından öyle umulmadık sürprizlerle karşılaşıyor ki, gün hiçte tahmin ettiği gibi geçmiyor

Gökçe Ateş Aytuğ, ilk kitabı Bugün hayal Kuracaktım'da Aslının bir Cumartesi günü yaşadığı heyecanı komik eğlenceli macerayı anlatmıştı Şimdi aynı günü Aret'in gözünden dinleyelim
Bakalım o Cumartesi Aret neler yapıyormuş, başına neler gelmiş, neler hissetmiş, neden Bugün Aşktan Çok Sıkıldım demiş

Bugün Aşktan Çok Sıkıldım

Gökçe Ateş Aytuğ
· Hayy Kitap
· Basım Tarihi : 12 - 2010
· ISBN : 9786054325368
· Sayfa Sayısı : 104
· Etiket Fiyatı : 700 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com