Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adnan, baykal, hürrrem, ile, kitabı, nur, sultan, söyleşi

Hürrrem Sultan İle Söyleşi Kitabı - Adnan Nur Baykal

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hürrrem Sultan İle Söyleşi Kitabı - Adnan Nur Baykal

Hürrrem Sultan İle Söyleşi Kitap Özet - Adnan Nur Baykal Kitapları - Hürrrem Sultan İle Söyleşi Kitap Tanıtım - Hürrrem Sultan İle Söyleşi Kitap Fiyatı - Hürrrem Sultan İle Söyleşi Ön Okuma

Kitap Özet

Hürrem Sultan, hakkındaki iddialara, 500 yıl sonra kendisiyle yapılan ilk söyleşide “yanıt veriyor”
“Güçlü değildim ama öyle sandılar

Suçlanan ve mahkemede yargılanan kişinin kedini savunma hakkı vardır Tarihi kişiliklerin ise böyle
bir şansı asla olmaz Haklarında yazılanlar ne ise kişi odur

Hürrem Sultan Osmanlı İmparatorluğu'nu çöküşe sürüklemekle suçlanan kadın
Ama şimdi konuşma sırası onda Padişahın hareminden çıkıp koca imparatorluğun
kaderinde söz sahibi olacak konuma yükselen Hürrem Sultan, tam beş asır sonra
kendini savunma fırsatı buluyor
-Meltem Fıratlı

Adnan Nur Baykal, Hürrem Sultan'ı farklı bir ışık altında değerlendirdiği kitabını düşsel bir söyleşi
biçiminde kurgulamış Bu güçlü şahsiyeti, konusuna iyi hazırlanmış bir gazetecinin ya da televizyoncunun- sorabileceği sorulara olası yanıtlarıyla tanıyoruz

Hürrrem Sultan İle Söyleşi

Adnan Nur Baykal
· Galata Yayınları
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 978-605-4463-05-3
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 1250 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com