Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dili, döğüşken, empati, mehmet, murat, sevgi, yönüyle

Her Yönüyle Empati Ve Sevgi Dili - Mehmet Murat Döğüşken

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Yönüyle Empati Ve Sevgi Dili - Mehmet Murat Döğüşken

Her Yönüyle Empati ve Sevgi Dili - Mehmet Murat Döğüşken kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi
Her Yönüyle Empati ve Sevgi Dili
Mehmet Murat Döğüşken

Ekinoks Yayınları

» Eğitim
» Rehber

Fiyatı : 12,75 TL

Nisan 2010, 160 sayfa, ISBN: 9789758864584

Kitap hakkında

Empati(duygudaşlık)bir insanın sahip olması gereken en önemli ve gerekli özelliklerden biridirİnsanı farklı kılan,insanı olgunlaştıran bir süreçtirAilenin empatik yaklaşımı,çocuğa da bu şekilde bir tutum ve davranış kazandırır

Empati yeteneği gelişmiş bir çocuk,toplumda her zaman anlar,anlaşılır,sevilir ve beklenir

Empatiyle birlikte sevgi dili de çok önemlidirSevgi dili olgunlaşmış bir aile,mutlu,sağlıklı ve her yönüyle ideal bir ailedir

Sevgi dilinin ve empatinin çözemeyeceği hiçbir sorun yokturİşte bu kitap,size ve çocuğunuza çok güzel bir anahtar veriyor Yazar döğüşgen,bu yeni kitabıyla empati ve sevgi diline farklı yaklaşımlar sunuyorSevgi ve empati dolu nice mutlu okumalar

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com