Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abecassis, agnes, başına, boşanmış, gelenler, genç, kadının

Boşanmış Genç Bir Kadının Başına Gelenler - Agnes Abecassis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşanmış Genç Bir Kadının Başına Gelenler - Agnes Abecassis

Boşanmış Genç Bir Kadının Başına Gelenler kitap özeti - Boşanmış Genç Bir Kadının Başına Gelenler kitap tanıtımı

Özeti

Adım Deborah 28 yaşındayım Hayatıma tek erkek girdi ve o da gitti 2 çocukluyum ve bir yıldan uzun bir zamandır hiçbir erkekle birlikte olmadım Bikini mevsimi geliyor ama epilasyona bile gitmedim Bir hamamböceğini bile öldürmeye cesaretim yok IKEA'dan aldığım bir mobilyayı ancak iki haftada monte edebildim Bir erkeğin peşine en son 11 yaşında düşmüştüm İki kızım olmasa çoktan blumia krizlerine girerdim Kız arkadaşlarım o kadar aptal ki zekâ yaşları 13'ü bile geçmiyor

künyesi

· Dharma Yayınları
· Basım Tarihi : 11 - 2009
· ISBN : 9789944986984
· Sayfa Sayısı : 232

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com