Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgiler, çekmek, dakikada, düz, fon, fön, için, pratik

15 Dakikada Düz Fön - Fon Cekmek İcin Pratik Bilgiler

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

15 Dakikada Düz Fön - Fon Cekmek İcin Pratik Bilgiler

BİRİNCİ ADIM

Saçlarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak için kurutmalısınız Kuruturken saçlarınızı kırmayacak yumuşak bir fırçayla bir yandan taramanızda fayda var

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ ADIM

Saçlarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturunBöylece hareket alanınız genişleyecektir Yanlarını dipten uca doğru saç kurutma makinesi yada saç düzleştirici makineler yardımıyla fön çekerek şekillendirin Tüm işlemi bitirmeden uçlarını bir kez daha fönle düzleştirin Çünkü saçın en çabuk yıpranan ve darbe alan kısımları uç kısımlardır

DÖRDÜNCÜ ADIM

Sıra saçlarınızın arkasına geldiğinde öncelikle tepeden topladığınız saçlarınızın ensede kalan kısmına fön çekmelisiniz

BEŞİNCİ ADIM

İşte son kısım! Başınızın tepe kısmında kalan saçlarınızı en son ve en yoğun şekilde fönlemelisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com