Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, antilop, korur, yavrularını

Anne Antilop Yavrularını Nasıl Korur???

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne Antilop Yavrularını Nasıl Korur???

Bir antilop yavrusunun doğması beş-on dakika sürer Anne bu süre içinde güçlükle hareket eder ve düşmanlarına karşı savunmasızdır Ancak dişi antilop doğum esnasında yalnız değildir O sırada yanında sürüdeki bir başka dişi ona yardım etmek ve korumak için hazır bulunmaktadır

Yavrunun doğduğu ilk andan itibaren kaybedecek vakti yoktur Annesi hemen onu burnuyla iterek harekete geçirir Yavru birkaç adım koşar ancak bacakları çok güçsüz olduğu için yere düşer Tekrar ayağa kalkar ve birkaç adım daha koşar 15 dakika içinde annesinin yanında dörtnala koşuyor duruma gelmiştir Yavru antilop her zaman annesiyle birlikte hareket eder, onun yanından hiç ayrılmaz çünkü annesinden ayrılacak olursa, aç kalacak veya yırtıcı hayvanlar tarafından öldürülecektir

Doğadaki herşey sonsuz kudret sahibi Allah'ın eseridir Antilop yavrusunu çok kısa bir zaman içinde annesiyle birlikte koşacak güce sahip olacak şekilde yaratan Yüce Allah üstün kudret, şefkat, merhamet, akıl, ilim ve hikmet sahibidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com