A.ş.k Açılımı |
05-13-2008 | #1 |
djdem
|
A.ş.k Açılımı* Abartılı Şatafatlı Körlük * Asılsız Şehvet Kandırmacası * Alışılmadık Şablonlar Kaosu * Ah Şu Kadınlar * Abuk Şempanzeler Kulübü * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Cesur aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Asla Şaka Kaldırmaz (Ciddi aşk) * Açılmayan Şemsiye Kanatması (Terk edilmiş aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Azıcık Şampanya Koyayım mı? (Art niyetli aşk) * Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk) * Aman Şablonu Kırmayalım (Sıradan aşk) * Ağrısız Şahsiyet Kanatılır (Karşılıksız aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aman Şahan Kaçmasın (TV programı aşkı) * Abi Şampiyonluk Kesin Takım aşkı) * Abramovich Şevçenko'yu Kapacak (Transfer aşkı) * Avrupa Şirazeyi Kaçırdı Dış politika aşkı) * Abe Şugar Kapçıkağızlı Roman aşkı) * Asın Şuh Kadını (Bağnaz aşk) * Avşar Şutladı Kaya'yı (Magazin aşkı) * Arboretum Şebboyu Kıskanır (Botanik aşkı) * Amirim Şüpheliyi Kaçırdık (Görev aşkı) * Aman Şahane Kitap (Okuma aşkı) * Ahlat Şerbeti Kesmez (Tatlı aşkı) * Arsız Şov Krallığı Reyting aşkı) * Az Şnitzel de Koysana (Gırtlak aşkı) * Acur Şalgam Kabak (Kabzımal aşkı) * Acımam Şamdan'ı Kapatırım (Bonkör aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir grip aşk) * Abicim Şerefsizim ki Kaçırmadım (Yalan aşkı) * Amanııın Şamdan'a Kapağım (Şöhret aşkı)
05-14-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : A.ş.k Açılımıpuhahah çok gzl olmuş cnm thankS:D
05-14-2008 | #3 |
seyito
|
Cevap : A.ş.k Açılımızuhahahahaha gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık paylaşım için tşkler |
|