|
|
Konu Araçları |
bilgileri, drmustafa, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, öten |
Dr.Mustafa Öten İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Mustafa Öten İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaDrmustafa Öten İlköğretim Okulu Hakkında - Drmustafa Öten İlköğretim Okulu Tanıtım - Drmustafa Öten İlköğretim Okulu Resimleri - Drmustafa Öten İlköğretim Okulu İletişim Drmustafa Öten İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drmustafa Öten İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drmustafa Öten İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drmustafa Öten İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Drmustafa Öten İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Drmustafa Öten İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: DRMUSTAFA ÖTEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AKŞEMSETTİN MH SÜRÜCÜ SOK NO :8 Telefon Numarası: 3322479696 Faks Numarası: 3322477976 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|