Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyor, fatma, şok

Fatma Nine Herkesi Şok Ediyor

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatma Nine Herkesi Şok Ediyor

Fatma nine herkesi şok ediyor

Niğde'de, 80 yaşındaki Fatma Kuplu, 32 yıl önce satın aldıkları eski evi genişletirken buldukları mezarla birlikte yaşamını sürdürüyor

Eskisaray Mahallesi'ndeki tek başına oturan 1 çocuk annesi Fatma Kuplu, 32 yıldır evinin alt katındaki bahçede bulunan ve kime ve hangi döneme ait olduğu saptanamayan mezarla birlikte yaşamını sürdürüyor

Eşi 26 yıl önce, tek oğlu da 4 yıl önce ölen Fatma Kuplu, yaklaşık 32 yıl önce ev inşaatı sırasında, bahçe kısmında kitabesi de olan mezar bulduklarını, komşularının 'mezar yıkılmaz' telkiniyle mezarı da evin içine dahil ettiklerini söyledi Üst kata çıkan merdivenin altında kalan mezarın mübarek bir kişiye ait olduğunu düşündüğünü belirten Kuplu, "32 yıl önce burası eski bir evdi satın alıp genişletmek için inşaat yaparken bulduğumuz mezar evimizin içinde kaldı Daha sonra da evin üst katını yaptık Şimdi çoğunlukla, üst katta oturuyorum Mezarla birlikte aynı evde yaşamaya alıştım Mezar bana arkadaş ben ona arkadaş oluyorum Zaman zaman mezarın başına giderek dua ediyorum Mezarın örtülerini düzeltiyorum, yıkayıp yeniden yerleştiriyorum"dedi

Mezarı bulunan şahsın rüyalarına geldiğini de ileri süren Fatma Kuplu, "Bir kez gördüm genç biriydi bir kez de aksakallı bir dede gördüm Bu kişi sırtımı okşadı Evin bulunduğu sokağın ismi Nusrettin Ben de mezarda olan kişinin adının Nusrettin olduğunu düşünüyorum Ramazan ayında, özellikle perşembe ve c uma günleri pazara alışverişe gelen kadınların mezarı ziyaret edip namaz kılıyorlar, dua ediyor" diye konuştu

Niğde Müze Müdürlüğü yetkilileri ise, söz konusu evin içinde bir mezar olduğunu ancak kime veya hangi döneme ait olduğu konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamadığını açıkladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com