Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çifti, dünyanın, kimdir, mutlu

Dünyanın En Mutlu Çifti Kimdir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Mutlu Çifti Kimdir

Cevap: Adem ile Havva

Çünkü;

1) Hiçbir zaman Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı
2) Hiçbir zaman Adem de, Havva da aldatılmaktan korkmadı
3) Hiçbir zaman Adem eşinin lezbiyen, Havva da eşinin homoseksüel olmasından şüphelenmedi
4)Hiçbir zaman Adem: "Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum"diyemedi
5) Hiçbir zaman Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı
6) Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip,gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi
7) Havva hiçbir kavgadan sonra "Ben annemin evine gidiyorum" diyemedi ve Adem de onu almak için kaynanasıyla yüzleşmek zorunda kalmadı
8) Adem hiç uzun iş görüşmeleri için yurtdışına gidemedi Gitse bile gittiği yerde otel odasında kalamadı
9)Aralarında hiçbir zaman yemek az pişmiş, çok pişmiş diye kavga çıkmadı Ateş onlardan yıllar sonra bulundu
10) Havva hiçbir zaman kuaförüne gidip, saatlerce Adem'i bekletemedi Adem ise pazar günleri maçlara gidip, Havva'yı eve kapatamadı
11) Hiçbir zaman Sevgililer Günü'nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı
12) Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar Telefonda kavga da edemediler
13) Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler
14) Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışamadılar
15) Hiçbir zaman Adem yatınca çocuğun babası kim diye uykusuzluk çekmedi Havva ise Adem'in başka kadınlardan çocuğu var mı? diye düşünmedi
16) Kolesterol diye sorunları olmadığı için ve başka alternatifleri bulunmadığı için birbirleri için en en çekiciydiler
17) Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı
18) Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil,din, ırk tartışmasına giremediler
19) Hiçbir zaman, her ikisi de başkalarına kızıp,sinirlerini birbirlerinden çıkaramadılar
20) Adem hiçbir zaman kahveye takılıp, Havva'yı yalnız bırakmadı
21) Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartamadı
22) Adem hiçbir zaman, "Kol düğmelerim nerede?" diye Havva'ya bağıramadı?Havva da ona, "Gömleğini çıkarttığın kadının evinde bırakmışsındır!" diyemedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com