Dünyanın En Mutlu Çifti Kimdir |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Mutlu Çifti KimdirCevap: Adem ile Havva Çünkü; 1) Hiçbir zaman Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı 2) Hiçbir zaman Adem de, Havva da aldatılmaktan korkmadı 3) Hiçbir zaman Adem eşinin lezbiyen, Havva da eşinin homoseksüel olmasından şüphelenmedi 4)Hiçbir zaman Adem: "Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum"diyemedi 5) Hiçbir zaman Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı 6) Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip,gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi 7) Havva hiçbir kavgadan sonra "Ben annemin evine gidiyorum" diyemedi ve Adem de onu almak için kaynanasıyla yüzleşmek zorunda kalmadı 8) Adem hiç uzun iş görüşmeleri için yurtdışına gidemedi Gitse bile gittiği yerde otel odasında kalamadı 9)Aralarında hiçbir zaman yemek az pişmiş, çok pişmiş diye kavga çıkmadı Ateş onlardan yıllar sonra bulundu 10) Havva hiçbir zaman kuaförüne gidip, saatlerce Adem'i bekletemedi Adem ise pazar günleri maçlara gidip, Havva'yı eve kapatamadı 11) Hiçbir zaman Sevgililer Günü'nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı 12) Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar Telefonda kavga da edemediler 13) Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler 14) Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışamadılar 15) Hiçbir zaman Adem yatınca çocuğun babası kim diye uykusuzluk çekmedi Havva ise Adem'in başka kadınlardan çocuğu var mı? diye düşünmedi 16) Kolesterol diye sorunları olmadığı için ve başka alternatifleri bulunmadığı için birbirleri için en en çekiciydiler 17) Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı 18) Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil,din, ırk tartışmasına giremediler 19) Hiçbir zaman, her ikisi de başkalarına kızıp,sinirlerini birbirlerinden çıkaramadılar 20) Adem hiçbir zaman kahveye takılıp, Havva'yı yalnız bırakmadı 21) Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartamadı 22) Adem hiçbir zaman, "Kol düğmelerim nerede?" diye Havva'ya bağıramadı?Havva da ona, "Gömleğini çıkarttığın kadının evinde bırakmışsındır!" diyemedi |
|