Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değilim, gurbet, gurbette, içimde

Ben Gurbette Değilim, Gurbet Benim İçimde..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Gurbette Değilim, Gurbet Benim İçimde..

Hasret iliklerime kadar işledi Daha başlangıç oysa değil mi? Özlem duymak; anaya, vatana, benim dediğin her şeye Geleli bir hafta oldu yaşamadığım ne çok duygu varmış meğer? Hasretliğe hasretmişim Yeni tanıştım gurbetle, sabırla henüz görüştük

Dost olmalıyım sabırla yoksa hasretlik kamçısını indirir göz pınarlarıma Ağlamalıyım aslında, bir boşalış sonunda; vatana doğru, o düzensiz çamurlu yollara, kapı önlerinden eksik olmayan çocuklara, sokakta çocukların top oynamasına izin vermeyen yaşlı amcaya, kandillerde çocuklara şeker dağıtan neneye, hepsine doğru bir boşalış olmalı bu Bir anlaşmazlıktır gidiyor ne ben anlıyorum gurbeti ne o beni ne ben seviyorum onu nede o beni ve ben sılaya kavuşmak istedikçe o kaçıyor benden aksi istikamete

Gece; hani şu dost, hani şu sırdaş hani şu yoldaş gece, o bile sılada kaldı sanki Yalnız ben ve gurbet Baş başayız Teke tek Ama yine de adil sayılmaz, ben hazırlıksızım bu denli bir acıya Oysa o daha deneyimli, daha çok kişiyi yakmış kavurmuş, daha çok kişilerden ah! almış, daha fazla yürekte sızı olmuş

Ve gözler Göz yaşları; gurbet acısının ilaçları Sanki sızı ile akar gider ve bir ferahlık ahirinde, bir rahatlayış zahirde bile yüz güler gönül hep ağlasa bile

alintidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com