|
|
Konu Araçları |
aşklarından, aşkım, bulasın, güney, sözleri, yusuf, şarkı |
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın Şarkı SözleriYusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık yoksun Terkedenler allahtan bulsun Yandım sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın |
|