|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: AKP Size Göre Kapatılmalımı Yoksa Kapatılmamalıdır? | |||
Evet kesinlikle kapatılmalı! | 21 | 46.67% | |
Hayır kapatılmamalıdır! | 24 | 53.33% | |
Oylayanlar: 45. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
açılan, akpye, buluyor, davasını, doğru, kapatma, musunuz |
AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz? |
03-31-2008 | #1 |
suskun
|
AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Akp size göre kapatılmalımı yoksa kapatılmamalıdır?
03-31-2008 | #2 |
JOKER
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyormusunuz?kesinlikle kapatılmalıdır adamların amacı cumhuriyeti yıkıp şeriat getirmek artık iyice açıktan yapıyorlar ergenekon operasyonu ortada bütün laiklik savunucuları içeri alınıyo teker teker akp devletin bütün kurumlarını ele geçirmeye çalışıyor kesinlikle kapatılmalı
03-31-2008 | #3 |
MoNaRoZa
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyormusunuz?bence kesinlikle kapatılmamalı yoksa bu ülkenin hali yaman olur
04-01-2008 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Kapatılmamalı ayrıca sadece türban değil herkez serbest giyinmekte özgürdür
04-01-2008 | #5 |
jasmine
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?AKP benim düşünceme göre kapatılmalıdırÇünkü MUSTAFA KEMAL ATATÜRK başörtüyü anayasa kurallarından kaldırmıştır Akp tekrar bunu anayasa kurallarına koymaya çalışmaktadırgözyaşı arkadaşımızın da dediği gibi tabiki herkes özgürdür ama bunu yök'e sunmasını ben doğru bulmuyorum tşkler suskun
04-01-2008 | #6 |
fatmanur
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?bence kesinlikle kapatılımamalıdır
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz? |
04-01-2008 | #7 |
_filiz_
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?tabiki de kapatılmamalıdır ben kapatılması için bir büyük bir sebep göremiyorum |
04-01-2008 | #8 |
gulhan
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?bencede kapatılmamalı
04-02-2008 | #9 |
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?ya siz ergenekonun ne olduğunu bilmiosunuz ergenekon dediğiniz şey laikliği savunan bi örgüt değil sadece ülkeyi bölmeye çalışan verilen hakları kendi çıkarları doğrultusunda yönlendiren bi örgüt bu düşüncede olan kişilerin laiklikten bahsetmeleri ne kadar doğru olur bilmiyorum yaniiiii AĞZI OLAN KONUŞUYOR |
04-02-2008 | #10 | |
JOKER
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Alıntı:
bencede ağzı olan konuşuyo
04-02-2008 | #11 |
|
04-02-2008 | #12 |
JOKER
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?sadece gülüyorum yorum bile yapmıcam :D
04-02-2008 | #13 |
sameg
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?bnce kesinlikle kapatılmalıdır |
04-02-2008 | #14 |
haticee
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?kesinlikle kapatılmamalı |
04-02-2008 | #15 |
[KAPLAN]
|
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Görüşlerinizi ailemize yakışır bir tutum içerisinde belirtmenizi rica ediyor, konu dışına çıkan tartışmaların devamının gelmeyeceğini umut ediyorum |
|