Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..?? |
03-30-2008 | #1 |
black_R-O-S-E
|
Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??
03-30-2008 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Adrenalinin çok yüksek olduğu bir ortam harika bence fakat kesinlikle bağımlılık yapar elinize sağlık
03-30-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??4 resimde olmak isterdim yüksek yerde rüzgar çok güzel esiyor buda benim hoşuma gidiyor tehlikeli olmadıktan sonra farketmez
03-30-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Yükseklik korkum olduğundan dolayı değil onların yerinde olmak resimlerine bakınca bile ürperiyorum Paylaşım için tşkler
03-31-2008 | #5 |
rock_alltime
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Gerçekten insan gördüğünde bile çokk ürperiyorama eğer ölmeyeceğimi bilsem aiağı atlamayı çok isterdimm:d Tşkleer:) |
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..?? |
03-31-2008 | #6 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??~~ Profesyonel bir dağcı olmayı isterdim gerçekten ama olmadı işte :))) ~~ |
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..?? |
03-31-2008 | #7 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??güzel yorumlarınız için çok teşekkür edermmşahsen ben onların yerinde olmayı çok isterdmdağcılık benmde ilgimi çeken bi konutekrar saolun:)