Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, bilgisayara, girin, ile, teamviewer, uzaktan, yardım

Teamviewer İle Başka Bilgisayara Girin Uzaktan Yardım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teamviewer İle Başka Bilgisayara Girin Uzaktan Yardım

Team Viewer Programı karşılıklı 2 bilgisayarı internet üzerinden birbirine bağlar ve karşı taraftaki bilgisayar hükmetmenize yada o bilgisayarda yapılanları masaüstünüzde görüntüleminize yarar

Xp nin uzaktan yardım fonksiyonunun daha pratik hali diyebiliriz

Standart kurulum işlemlerinin ardından :

Programı kurduktan sonra, program size bir "ID" ve "Password" veriyor ">>

Partner Details" bölümdeki "ID" 'ye yardımcı olucağınız arkadaşınızın "ID" 'sini yazın ve "Connect to Partner" butonuna basın

Sizden "Password" isticektir Arkadaşınızın "Password" 'nu yazın ve "Log On" butonuna basın

2 sn sonra arkadaşınızın bilgisayarındasınız

Program sınırlı sürüm olarak dağıtılıyor Ayrıntılı bilgi için orjinal sitesinden bilgi edinebilirsiniz

İNDİR :
DOWNLOAD

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com