|
|
Konu Araçları |
banaz, bilgileri, ilköğretim, kızılhisar, okulu, uşak |
Kızılhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakKızılhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılhisar İlköğretim Okulu İletişim Kızılhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kızılhisar Köyü içinde 1947 yılında şimdiki Kuran Kursunun olduğu yerde İlkokul olarak öğretime açılmış 1965 yılında üç derslikli okul binası yapılmış 1987 Yılında iki derslikli bina ilave edilmiş 1996- 1997 öğretim yılı sonunda son olarak İlkokul Diploması verilmiştir 1997-1998 Öğretim yılı sonundan itibaren okulumuzda 8 yıllık İlköğretim Diploması düzenlenmeye başlanmıştır Eğitim-Öğretim eski okul binalarında 1998-1999 öğretim yılının 10 Aralık 1999 tarihine kadar sürdürülmüştür 10 Aralık 1999 Cuma günü şu andaki okul binamıza geçilmiştir Okul Binası köy halkı ve Devlet katkılarıyla yapılmıştır Kızılhisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 351 20 46 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızılhisar Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 380759@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızılhisar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|