Manisada Bulunan Bilgisayar Kursları |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Manisada Bulunan Bilgisayar KurslarıManisa Bilgisayar Kursları - Manisa Bilgisayar Kursları Adresleri - Manisa İlçeleri Bilgisayar Kursları - Akhisar Bilgisayar Kursları - Salihli Bilgisayar Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / AKHİSAR Adı: DEMİRLER BİLGİSAYAR KURSU Adresi: RAGIPBEY MAHALLESİ 17 SOKAKA NO:3/A AKHİSAR-MANİSA Telefon Numarası: 2364136203 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozeldemirler@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / MERKEZ Adı: ABC LİSAN VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: ANAFARTALAR MAHKONAK CADDESİ NO:40/2 MANİSA Telefon Numarası: 2362311042 Faks Numarası: E-mail Adresi: abckursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / MERKEZ Adı: YENİ BİREYSEL BAŞARI BİLGİSAYAR KURSU Adresi: MERKEZ PEKER MAHALLESİ ŞEHİT FEVZİ HEKİMOĞLU SOKAK NO:1 MANİSA Telefon Numarası: 2362319009 Faks Numarası: E-mail Adresi: bireyselbasari@ttmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / TURGUTLU Adı: TUR-BİM BİLGİSAYAR VE LİSAN MERKEZİ Adresi: TURAN MAHESKİ MANİSA YOLU NO:18 TURGUTLU-MANİSA Telefon Numarası: 2363139385 |
|