|
|
Konu Araçları |
aşhacı, balıkçılık, denizli, güzelpınar, ilköğretim, merkez, okulu, yavuz, yavuzlar, ömer |
Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Merkez Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık A.Ş.Hacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Merkez DenizliGüzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu İletişim Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Güzelpınar ve Kurtluca köyleri arasında olup,hayırsever vatandaş Hacı Ömer Yavuz tarafından yaptırılmıştır1992-1993 Eğitim Öğretim yılında ortaokul olarak iki katlı binada hizmete girmiştirOkulumuz 300 metrekare alana oturmaktadırBahçesi 2500 metrekaredir Binanın yetersiz kalmasıyla okulu yaptıran Ömer Yavuz’un oğlu Nejdet Yavuz’la yapılan görüşmelerin sonucunda okulumuzun 3katı yapılarak 1997-1998 öğretim yılının II Yarısında 3 katlı binada hizmet vermeye başlamıştır1999-2000 öğretim yılından itibaren okula kalorifer tesisatı döşetilmiş ve ısınma şekli sobalıdan kaloriferli siteme geçilmiştirOkulumuzda 2009-2010 öğretim yılı başında İl Özel İdaresi Eğitim Hizmetleri birimi tarafından tadilat işlemleri yapılarak, okulumuz fiziki açıdan daha iyi bir konuma getirilmiştir Okulumuza yardımseverler sayesinde anasınıfı birimi 1999-2000 öğretim yılından itibaren hizmete girmiştir 2006 yılı Şubat ayında Menderes Tekstil tarafından % 100 Eğitime Destek kampanyası çerçevesinde okulumuza 20+1 bilgisayarlı BTS kazandırılmışOkulumuzu yaptıran Yavuzlar tarafından sınıfın elektrik şebekesi döşetilmiş ve ağ kurulumu yaptırılmıştır2006-2007 öğretim yılından itibaren 1sınıflardan başlayarak tüm sınıflarda bilgisayar dersi okutulmaktadır Okulumuzda Güzelpınar ve Kurtluca Köyünün öğrencileri öğrenim görmektedir Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 2774237 Okulun Faksı: 258 2774237 Okulun Adresi: Güzelpınar köyü Okulun Web Adresi: http://homeryavuzilkogretimmebk12t r/ Okulun E-Posta Adresi: 376023@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güzelpınar Yavuzlar Balıkçılık AŞHacı Ömer Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|