|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, okulu, ortaköy |
Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliOrtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ortaköy’de eğitim öğretim faaliyetleri cumhuriyet tarihinden daha eski olup, cumhuriyetten öncede kasabamızda medrese eğitimi ve ünlü hocaların ders verdiği külliyelerin var olduğunu görmekteyiz O dönemde çevredeki kasaba ilçe ve illerden eğitim öğretim için Ortaköylü ailelerin yanına çocuklarını yerleştirip yada ev tutarak insanlar eğitim almaktaydı Bugün bile okulumuzda 1921 yılına kadar öğrenci kütükleri mevcuttur Okulumuz ilk defa 1966 yılında Ortaköy Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamış olup 1994 yılında Ortaköy İlköğretim Okulu adı altında Ortaköy İlkokulu ile birleşerek eğitim faaliyetlerine devam etmektedir Ortaköy ilköğretim Okulu olarak eğitim faaliyetlerine devam ederken Çalçakırlar, Bahadınlar ve Develler Köyü ilkokullarının kapanması sonucu Ortaköy İlköğretim Okulu bu köylerinde eğitim öğretim ihtiyacını karşılamaya devam etmiştir 2002 yılında Bahadınlar ve Çakırlar köyü öğrencilerinin Bahadınlar İlköğretim Okulu’nun açılması sonucu Bahadınlara taşınması sonucu sadece Develler’den gelen öğrenciler ile eğitim öğretimine devam etmektedir Açılış itibari ile okulumuz kalorifersiz ve ahşap doğrama iken 2007-2008 eğitim öğretim yılı yaz döneminde pvc doğrama yapılmıştır Kurumumuz açıldığı tarihten itibaren ilçe ve il bazındaki her türlü sosyal faaliyetlere katılmış olup, yarışmalarda ilçe birincilikleri leri il ikinciliklerileri mevcuttur 2008-2009 eğitim öğretim yılı sonunda yapılan SBS sınavlarında il de ilk 50 girmiş olup milli eğitim müdürlüğü tarafından takdirname ile okulumuz ödüllendirilmiştir Okulumuz ilçede ilk bilgisayar teknolojileri sınıfı yerel imkanlarla okulumuzda açılmıştır Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 754 6003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: wwwcalortakoyilkogretimmebk 12tr Okulun E-Posta Adresi: 248549@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|