Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, susuz

Susuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Susuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Susuz İlköğretim Okulu Hakkında - Susuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Susuz İlköğretim Okulu Resimleri - Susuz İlköğretim Okulu İletişim

Susuz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, Afyonkarahisar ili Susuz Kasabası’nda, 1988-1989 Öğretim yılında ortaokul olarak hizmete açılmış olup, 1994-1995 yılından itibaren de ilköğretim olarak öğretime halen devam etmektedir

Okulumuz 2 ana binadan oluşmaktadır Kalorifer sistemi ile ısınan okulumuzda 15 derslik bulunmaktadır

Okulumuzda sınıflara kablosuz internet bağlantısı sağlanmış olup, okulumuz bilgi teknoloji sınıfına sahiptir

Okulumuzda 10 sınıf öğretmeni, 7 branş öğretmeni, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 hizmetli bulunmaktadır

Vizyonumuz

Susuz İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz;

kendisiyle barışık, millî ve manevî değerlerine saygılı, çalışkan, dürüst, üreten ve paylaşımcı, teknolojiyi kullanabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, hür düşünceli bireyler yetiştirmektir

Misyonumuz

Susuz İlköğretim Okulu olarak misyonumuz;

yöneticileri, öğretmenleri ve diğer çalışanları ile birlikte değişim ve gelişime inanmış, ekip ruhu içerisinde, çağın ihtiyaçlarına uygun hizmet sunarak, Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir

Susuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 272 254 60 41
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Susuz Kasabası
Okulun Web Adresi: http://wwwsusuzk12tr
Okulun E-Posta Adresi: susuzio@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl merkezine 12-13 km olup sürekli belediye otobüsleri mevcuttur
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Susuz İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com