Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara.. |
02-21-2008 | #1 |
zeynoo
|
Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Simdi yarali yüregimden tükenmisligin ayazindan benligimin yüreginden cikacak su son sözleri Iyi Dinle Gözyaslarim yanaklarimla sevisirken omuzlari basimin altinda olan insan Bana baktigin gibi kimlere bakmissin Ellerimi tuttugunda ellerinin niye okadar itici oldugunu simdi cok daha iyi anliyorum Ellerimi tutan o ellerde baska tenin kokusu izi varmis Sen hala anlamadiysan Ve hala istiyorsann Ben yokum ki artik biz olamayiz bundan gayri Tut istedigin eli Koy basini aglayan herkezin omzuna Bak simdi bana baktigin gibi ele Ne Kanimda Ne Canimda Ne de Umurumda degilsin Yikilirdim belki yikan sen olmasaydin Aglardim ugruna gözbebeklerimden akitacagim bir damla gözyasimdan degerli olsaydin Simdi cek git yoluna Yalan asklara Yooook artik ''eyvallahım'' yürekten vuranlara !!!! |
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara.. |
02-21-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Ne Kanimda Ne Canimda Ne de Umurumda degilsin Simdi cek git yoluna Yalan asklara Yooook artik ''eyvallahım'' yürekten vuranlara !!!! Bu arada çoştum ben:) harikaydı bitanem tek kelimeyle harikaydı yaa,yüreğine sağlık cano:sm_wink:
02-21-2008 | #3 |
zeynoo
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..coş canımcım coşş bizden başka yok zaten bu gece okuyan gözlerine sağlık |
02-21-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..evet canım ya ne olur ne olmaz biz bekleyelim bu gece forumu:)) ama harika ya bu şiir Tut istedigin eli Koy basini aglayan herkezin omzuna Bak simdi bana baktigin gibi ele |
02-21-2008 | #5 |
zeynoo
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..beğenmene sevindim canımcımmm evde son günlerimi yaşıyorum zaten uykum gelene kadar burdayım |
02-21-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..tamam canım inş senin uyku bian önce gelir zaten sabahı ettik sayılır:)) bende ezanı bekliyorum:sm_wink: yolculuk ist demi cano |
02-21-2008 | #7 |
zeynoo
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..yok canım istanbuldayım zaten haftasonu ıspartaya gidicem:( |
02-21-2008 | #8 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yok Artık ''Eyvallahım'' Yürekten Vuranlara..Tamam ben karıştırdım sağlık olsun:sm_wink: |
|