Eski Sevgiliniz Nikah Memurunuz Olursa. |
02-20-2008 | #1 |
|
Eski Sevgiliniz Nikah Memurunuz Olursa.gelin : aaaaaaaaa sertaç ne işin var senin masada memur: nikah masasınaaaaaaaaaaaaa oturdun işteeeeeeeeeeeeeeee gelin: ayrılırken ben seni hala seviyordum sertaç memur: artık çok geç tülin gelin: yok yaa geç sayılmaz aslında memur : ciddi misin gelin : kıy şu nikahı ne sevmesi be ben seni hiç sevmedim ki memur : unut kızım sen evliliği ben memur olduğum sürece mümkün değil vermem seni kimselere memur:ewt gelinle damatta geldi aha dududurrr o da ne yok artık huriyeee gelin:anaaa mahmuttttt damat:aşkım bu kim gelin:bi dur ismail memur:se se sen bu adamla mı evleniyosun gelin:beğenemedin mi memur:burda gül gibi ben duruken damat:aşkım bu kim gelin:bi dur yaaa ! mahmutt kıy şu nikahıda bitsin bu işkence hadeee damat:kıyma lan memur ben sorularıma cvp vermeyen karı istemem memur:aferin ismail kardeş bak doğru yolu buldun gelin:amaaa ismaillll -A ah, Bestami? Nasılsın görüşmeyeli? +Bestami ya, sinir karı, göreceksin sen *Arkadaşım ayıp olmuyo mu? -Sıs len, zibidi, bu karıyla evlenme lan, bu karı piskopat +Bestami sus *Düzgün konuşsana lan -Bana bak, belediyenin verdiği yetkiyle döner kafayı bi çakarsam, görürsün elmi yaman bel mi Ne bakıyonuz lan siz de, dağılın memur: şimdi gelin ve damadı yerlerine alalım ( isimleri okur) gelin : aaaaa necati nasıl yaaaaaa memur: ben demiştim sana gün gelir devran döner diye gelin: necati ama amaa memur: bu nikah belediyenin bana verdiği yetkiyle biraz zor kıyılır gelin: memure: damat: memure: merhaba damat bey damat: merhaba memure hanım memure: benden sonra kaç kişinin canını yaktın gül gibi kızında başını mı yakıcan damat: memure hanım memure: yaaaa cenk efendi nasılmış böyle iyi mi |
|