Sürünen Manşetler |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürünen ManşetlerAkraba Evliliğinin :Kaçınılmaz Sonu… Hakkı ve Düriye Ş çiftinin, akraba evliliği sonucunda dünyaya gelen bebekleri de akrabaları çıktı Kapı komşusu, ‘Duyduğumuza göre; dayılarının, kuzeninin, amca oğluymuş’ dedi Sosyeteden Sıcak Haber Sosyetik güzel Şeri K, yeni evine yaptırdığı özel saunasına, ‘Çok sıcak oluyor’ diye klima taktırdı Müthiş Transfer! Cağaloğlu Hamamnından, Zincirlikuyu’ya… En gözde tellaklardan Rahmi Ş ‘Bahşişler azalmıştı, sıcakların bastırmasıyla çekilmez oldu Mesleğimi bırakmazdım Ölü yıkayıcılığında karar kıldım’ Hastalığı Mesleği Oldu… Tırnak yeme rahatsızlığı olan Şükran Y ‘Önceleri sorun yoktu Ama, kendi tırnaklarım yetmeyince, manikürcüde çalışmaya başladım’ ‘Sigarayı Bıraktım Ama’ ‘O, beni bırakmıyor’ diyerek, polise şikayet eden Hilmi Z’nin ihbarı ile yapılan baskında, kulak arkasında ve çorabının içinde birer sigara ele geçirildi Özel Hastanelerde İnsaf Yok! Hastane masraflarını ödeyemeyen Şakir D, borçuna karşılık 1 ay süreyle hastabakıcılık yapacakMağdur, ‘Daha önceleri de, yediğim yemek için lokantada bulaşık yıkamıştım Alışığım yani’ dedi Halk Eğitim Merkezlerinde, Yeni Bir Hizmet ‘Hızlandırılmış Bronzlaşma Kursları’ için kayıtlar başlamıştır İlgilenenlerin, merkezlerimize 1 adet fotoğrafla başvurmaları gerekmektedir Veysel Öktem – Birol Bayram |
|