Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arzi, hal

Arz-İ Hal

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arz-İ Hal

Arz-ı Hal

Kelimelerin bittiği yerde başlıyor yalnızlığım Hani sözler emekli olur ya dudaklardan, hani sefere çıkar ya gözyaşları ve boğazda sıralanıp durur ya öylece hıçkırıklar Yine yalnızım fani dünyada ve çaresizliğimi bir kere daha haykırarak Sana sığınıyorum: ”Aç kapını, tut elimden ben geldim”

Yürüyorum karanlık gecenin üstüne ve gece misafir ediyor beni Bîçare yüreğimin amansız çırpınışlarına tanık oluyor Dostluk yalanmış meğer, sevgiye dar gelirmiş umutlar Riya bir elbiseymiş meğer ve biz onu giyen robotlar Yürüyorum gecenin üstüne Yalnızlığımı haykırıyorum “Bir vefalı dost bulamadım” diyorum gönlümce “Sen vefaya vefa gösterdin mi?” diyor gece

Ekmek verdin, aş verdin Sana ekmeğin adedince şükredemedim Göz verdin dünyayı göreyim gönlümce; dünyaya baktım yalnızca, Seni seyredemedim Dil verdin dilimde olasın diye her an; yalandan dolandan zikredemedim Kulak verdin duyayım diye en tatlı nidaları; türküler sazda kaldı, küfürleri dinledim Sana koşayım, Seni yazayım diye ayak verdin, el verdin; yolundan saptım, Sana kelam edemedim Yürek verdin, aşk verdin; ben yarattığını sevdim, Sana meyledemedim

Mağrur başımı huzurunda yerlere çalıyorum Titriyor huzurunda çaresiz ayaklarım Dilimde bitti artık kelam, gözlerimle yalvarıyorum Günahımı bir kement yapıp boynumda Sana açıyorum avuçlarımı Sen ki bana benden yakınsın Beni benden iyi tanır, beni benden iyi anlarsın Kim bilir kaç kez tevbe deyip inledim de kapında, devran döndü, tevbeler dilde kaldı Gurur, ateşten bir zincir olup avuçlarımda zehrini vücuda yaydı Zehir vücutta, riya yürekte nam saldı Halim Sana ayan, çaresizliğim Sana ilan Beni nefsimle başbaşa bırakma

Sıyrılıp beni Sana el eden riyadan,

Kopardım bağlarımı yalandan, dolandan

Engelleri kaldırarak aradan,

Kapına geldim, Sana sığındım

Beni huzurundan def, dostluğundan terk, rahmetinden men eyleme

Kelimelerin bittiği yerde başlıyor yalnızlığım Hani sözler emekli olur ya dudaklardan, hani sefere çıkar ya gözyaşları ve boğazda sıralanıp durur ya öylece hıçkırıklar Yine yalnızım fani dünyada ve çaresizliğimi bir kere daha haykırarak Sana sığınıyorum: “Aç kapını, tut elimden ben geldim”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com