Gitme....! |
01-28-2008 | #1 |
bbk
|
Gitme....!sen gidersen biticek bü yrek gidersen sadece kendini götürmüceksin gidersen benide benden alıp gidiceksin birben olmucak arttık gidersen sana tek sözüm gitme herkes gitti herzaman benden bi ağacı düşün dalları olan her giden dallarımın birini kopardı ama sen gidersen bi ağaç olmuvcak artık sana tek sözüm gitme gitmeler hiç bu kadar acı vermedi bana yada hiç bu kadar çaresiz olmadı şu yüreğim güneşsiz bir düünya olmaz dimi bitanem sen gidersen benim yüreğim buzula dönücek sana tek sözüm gitme gitmeee biliyorum sende seviyorsun sevgi dimi karşılıklı olunca engel tanımayan sevgi dimi herşeyi aşabilicek olan yegane güç vazgeçme yalansız ve saf sevgimizden sana tek sözüm gitme nolursun gitme bbk
01-29-2008 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Gitme....1Çok güzl bir şiir olmuş bbk yüreğine sağlıkUzun zamandır elime kalem almadım doya doyaİlahm gelir gibi old=) Teşekürler |
Cevap : Gitme....1 |
01-30-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Gitme....1Gerçekten çok duygusal bir şiir bkk!yüreğine,kalemine sağlık:)
01-30-2008 | #4 |
jasmine
|
Cevap : Gitme....!Paylaşımınız için teşekkürler!