Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gün, kaybediyorum

Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum

Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte

Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar

Yine gördüm seni Yanıma oturdun Ama konuşmadın bile

Sessizlik çökmüştü içine sanki Sana sevdiğimi söylemek istedim ama sadece istedm [ yapamadım ]

Yanımdayken kokunu duydum ya Bittiğim an "o" andır İçime çektim doya doya Hissettim yüreğimde

Kalbime söz geçiremedim yine İsmini bile bilmediğim sevdiğim Özledim seni! Seninleydim "o" an Sadece senindim

Söylemek istedim sana Haykırmak istedim dağa,taşa ama sadece istedim [ yapamadım ]

Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte

Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar

Yüreğimin çarptığı, sana söyleyemediği an "o" andır

Yine gördüm seni sevdiğim Sen ise hiç konuşmadın Bende sessizlik elbisemi giydim işte "o" an Yüreğimde çığlıklar

Çok yalnızım sevdiğim Sana aç Sana susuz Sana hasret İsmini bile bilmediğim sevdiğim Yalnızım şimdi Yoksun yanımda

Ağladım gecelerce uğrunda Dinsin yüreğimdeki bu sancı Bedenim kavruluyo Yüreğim acıyo Dayanamıyorum

Anlamsızlıklar içinde kayboldum Çözüm yolu aranıyorum [ Senden ba$ka ]

Yalvarırım geri dön

Yada yok dönme Yada istersen dön

Ama boşver Sen sana yakışanı yap Gitmeler sana yakışır!

Ayrılığın hakkını ver Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı Kalmayı BECEREMEDİN, Bari gitmesini öğren !

Ne bileyim vur sırtımdan mesela, Adı AYRILIK olsun !

Gidişlerden gidiş beğen, yeterki GİTMELER senin olsun

Offfffff sevdiğim offfffffffff Çok oluyorsun ! Böyle gitmek mi olur ?

Her gidişinde kendini bende unutuyorsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com