Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
download, edin, kesik, lütfen, rapidshare, sorunu, yardım

Rapidshare Kesik Kesik Download Sorunu - Lütfen Yardım Edin.....

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rapidshare Kesik Kesik Download Sorunu - Lütfen Yardım Edin.....

Yaklaşık bir aydır ttnetin yeni çıkardığı 8 mbps'ye kadar kampanyasını kullanmaktayımDaha önceden 1 mb bağlantım vardı ve o sıralar Rapid'de hiçbir sorunum yoktu ve durmadan 108-107 kb/sn 'le indirme yapabilmekteydim Ta ki ben tarife değiştirdim olay başladı Rapid hariç diğer sitelerde sorun yok fakat rapidde kesik kesik indirme sorunum var 3 saniye indiryor 3 saniye bekliyor Ne anladım bu işten İşin garibi bu işlem sadece tek rapid indirmesi varken oluyor rapidin yanında başka bir indirme açtığımda normale dönüyor (tabi bu arada hız düşmesi de oluyor) Gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirm:
indirme başlayıp hız artıncaya kadar normal fakat şöyle birşey var 150-160 kb civarı download hızına ulaştığında herşey gayet normal gidiyor takılma olmnuyor fakat 200'ün üstüne çıktığı anda takılma başlıyor 3sn olayı oluyor Elim kolum bağlı durmdayımSize göre sorun ne olabilir? Eski tarifeme dönmelimiyim? Yardımlarınızı bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com