Okumadan Geçilmeyezek Pişi Bu... |
01-14-2008 | #1 |
*KeDi KeSeN*
|
Okumadan Geçilmeyezek Pişi Bu...SAMANTHA Adam New York'ta lüx bir randevu evinin kapısını çalar -MerhabaSamantha ile görüşebilirmiyim -Bir dakika efendim Adamı içeri alırlar, bir süre sonra çok güzel bir kadın merdivenlerden iner -Beni aramışsınız -Evet Geceyi senn le gecirmek istiyorum -Tamam ama benim arifem biras pahalıdırGeceliği bin $ -Para önemli deyil, ben geceyi senin le geçirmek istiyorum Beraberce yukarı cıkarlarGeceyi birlike geçirirler Ertesi gün adam yine randevu evine gelir -Samantha ile gorusmek istiyorum -Beyefendi baska kızlarımızda var -Umurumda deyil Samantha ile görüşeceğim Samantha gelir -Yine mi sen_? -Evet, geceyi seninle geçirmek istiyorum -Yalnız fiyatımı hatırlıyorsun deyil mi_? Bin $ -Hiç önemli deyil ben geceyi senin le gecireceğim Birlikte yukarı çıkarlar, o geceyi de beraber geçirirler Ertesi Gün aynı adam, aynı randevu evi -Merhaba Samantha ile gorusmek istiyorum Samantha aşşağı iner, -Tanrım yine mi_! Bak devamlı müşterilere indirim filan yapmıyorum Fiyat gene aynı Bin $ -Önemli deyil geceyi seninle geçirmek istiyorum Yine yukarıya çıkarlar, işlerini bitirdikten sonra : -Benden bu kadar hoşlanman çok güzel ama anlamıyorum Üç gece üst üste bana bin $ verdin, nerelisin sen_? -İstanbul -İstanbul mu_? Benim kız kardeşim de İstanbul'da yaşıyor -Biliyorum sana göndermem için bana Üç Bin $ verdi |
|