Die Bitch Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Die Bitch |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Die Bitch Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Die BitchDie Bitch Şarkı Sözü ULAŞ - Die Bitch Seninle sohbet etmek isteyen kim? Çek git Ben ayrı, ben yalnız, ben o çocuk değilim Elimde tuttuğum bu klitoris kime ait? Ben senden, ben ondan, yoldan geçen biriyim Hâşâ ben içinizden birisi değilim Paşam sevmem içki �Nesquik� getirin Taşan ruhum bu, alıngan biriyim Aşka inanmam, bir kere sevişin Yo, Rap dediğin flow, ver beat slow Show yapar ama aslında hepsi bi� rol Ooo Senin de farkın yok onlardan, yollardan Saklanır aslından özünü arayan Yeltensin Buda�ya söz tutamayanlar Laf hamalı madam o it Bu ne biçim adam? Yıllansın yıllardan dert yanan çakal Ona tek kelime bile söyleyen; Muthaphucka! Bilinmez olmak ister, aslında şöhret �Hey Potter, sihirli kelime siktir�i çekmek!� Her satır asır geçince bile bi� gerçek Sarsılır beni görünce, bu da bi� gerçek Ooo Susturun bu madamı Po po Laf hamalı, o dedikodu kazanı Ooo Susturun bu kadını Po Po Bitch, Die Bitch! Koca bu çenesi madamın Beni bi� denesin, daralır hevesim Ben sana mı kalırım? Delisin! Yarama tuz döker misin? Po� Yine de bak bi�, adını anan olursa bu da bir gerilim Gelirim onu da bulurum yanına kinimi de gel, göm Po� Sana gülme dendi piç En erken ötme Yeni bi� şansın olsa dikine laf seçer misin? Po po Denedim gel, gör bak alayı nankör Aradım tanımı yok nedense deli ruh halimin Po po� An olur ağlar, anılar paslı Eloğlu zorba, çenesi kaslı Tanımadan hüküm veren neden surat astı? Yarıladım yolu ama yine önüm karlı Sonuçta ben katil olamam Myers Bana bi� söz verdin şimdi dönersen Myers Söylerim koca adama, adını çıkarır Dedikodu ile intikam alır o, Myers! Nakarat� Po po! |
|